Асимптотична поведінка розв'язків імпульсних систем з малим параметром та марковськими перемиканнями. II. Слабка збіжність розв'язків - Свердан, М.Л.; Царков, Є.Ф.; Ясинський, В.К. (Український математичний журнал, 1996)
Розглядаються імпульсні системи з марковськими перемиканнями, а саме: їх рівномірна обмеженість, аналіз стійкості систем за граничним рівнянням. We consider pulse systems with Markov switchings. We study the problem of the uniform boundedness of solutions of such systems and the stability of the systems with respect to the limit equation.