Дифференциально-геометрические структуры в операдах - Далецкий, Ю.Л. (Український математичний журнал, 1996)
Описані деякі конструкції формальної диференціальної геометрії в термінах теорії операд; запроваджені групові структури, структури алгебри Лі, експоненціальні відображення, аналог комплекса де Рама. We describe certain structures of formal differential geometry in terms of the theory of operads and introduce group structures, Lie-algebra structures, exponential mappings, and an analog of the de Rham complex.