Основні тотожності для адитивних неперервно розподілених послідовностей - Гусак, Д.В. (Український математичний журнал, 1996)
Для адитивної послідовності ξ(n) встановлюються основні факторизадійиі тотожності і в термінах компонент факторизації виражаються розподіли граничних функціоналів (екстремальні значення ξ(n), момент і величина першого перестрибу через фіксований рівень та ін). For an additive sequence ξ(n), we establish basic factorization identities and express the distributions of limiting Junctionals (extremum values of ξ(n), the time and value of the first jump over a fixed level, etc.) in terms of the components of factorization.