Об аналитичности Фурье-оригинала и Фурье-образа внутри противолежащих углов - Черский, Ю.И. (Український математичний журнал, 1999)
Доведено, що образ Фур'є с аналітичною функцією всередині двох протилежних кутів, якщо оригінал Фур'є мас аналогічну властивість. We prove that a Fourier image is an analytic function inside two alternate angles if the Fourier preimage possesses the same property.