Гранична поведінка розподілу моменту руйнації модифікованого процесу ризику - Гусак, Д.В. (Український математичний журнал, 1999)
Для модифікованого процесу ризику з ми ітєвим відбиттям в точці B>0, при якому розглядуваний процес
ζ(t)=ζB,μ(t),ζ(0)=u,0≤u≤B,
повертається в початковий стан u, досліджено граничну поведінку генератриси моменту першої руйнації при u→B та B→∞. For modified risk process with instantaneous reflection at the point B>0 under which the considered process
ζ(t)=ζB,μ(t),ζ(0)=u,0≤u≤B,
returns in the initial state u, we investigate the limit behavior of generating function of the first ruin moment as u→B and B→∞.