Асимптотика решений разрывных сингулярно возмущенных краевых задач - Мельник, Т.А. (Український математичний журнал, 1999)
Побудовано асимптотичне розвинення розв'язку крайової задачі для сингулярно збуреної системи диференціальних рівнянь з правою частиною, розривною на певній поверхні. We construct an asymptotic expansion of a boundary-value problem for a singularly perturbed system of differential equations with the right-hand side discontinuous at certain surface.