О сходимости почти всюду средних Рисса двойных ортогональных рядов - Андриенко, В.А. (Український математичний журнал, 1999)
Наведені коефіцієнтні умови класичного типу, які забезпечують сумовність майже скрізь подвійних ортогональних рядів методами Рісса невід'ємного порядку. Встановлені також деякі теореми рівпозбіжності. We establish coefficient conditions of the classical type that guarantee the almost-everywhere summability of double orthogonal series by the Riesz methods of nonnegative order. We also prove certain equiconvergence theorems.