Об оптимизации приближенного интегрирования монотонных функций двух переменных - Бабенко, В.Ф.; Бородачев, С.В. (Український математичний журнал, 1999)
Розв'язано задачу оптимізації наближеного інтегрування визначених на прямокутнику функцій двох змінних, монотонних по кожній змінній, за допомогою квадратурних формул з вузлами в точках прямокутної мережі. We solve the problem of optimization of approximate integration of functions of two variables defined on a rectangle and monotonic in each variable by using the quadrature formulas with nodes at points of a rectangle net.