Импульсные краевые задачи для слабонелинейных систем с управлением - Козаченко, Ю.В. (Український математичний журнал, 1999)
Для слабконелінійних керованих імпульсних диференціальних систем отримано необхідні та достатні умови існування керування та відповідних йому розв'язків диференціальних систем із загальними крайовими умовами. For weakly nonlinear impulsive differential systems with control, we obtain necessary and sufficient conditions for the existence of control and the corresponding solutions of differential systems with general boundary conditions.