Об отклонениях и дефектах мероморфных функций конечного нижнего порядка - Марченко, И.И. (Український математичний журнал, 1999)
Одержано оцінки для суми відхилень і суми дефектів у степені 1/2 через валіронівський дефект похідної в нулі. Зокрема, підтверджено гіпотезу В. Фукса (1958). We obtain estimates for the sum of deviations and sum of defects to power 1/2 in terms of the Valiron defect of the derivative at zero. In particular, the Fuchs hypothesis (1958) is verified.