Теория численно-аналитического метода: достижения и новые направления развития. V - Ронто, Н.И.; Самойленко, А.М.; Трофимчук, С.И. (Український математичний журнал, 1999)
Проаналізовано застосування чисельно-аналітичного методу, запропонованого А. М. Самойленком у 1965 р., до різницевих рівнянь. We analyze the application of the numerical-analytic method proposed by A. M. Samoilenko in 1965 to difference equations.