Некоторые задачи в теории неналегающих областей - Бахтин, А.К. (Український математичний журнал, 1999)
Узагальнено деякі результати щодо екстремальних задач про неналягаючі області з вільними полюсами на одиничному колі. We generalize some results concerning extremal problems of nonoverlapping domains with free poles on the unit circle.