Эквивалентность дифференциальных операторов в пространствах аналитических функций над полем Тейта - Волчков, В.В. (Український математичний журнал, 2000)
Одержано умови еквівалентності деяких дифереиціальних операторів у просторах аналітичних функцій над полем Тейта. We obtain conditions for the equivalence of certain differential operators in spaces of analytic functions over the Tate field.