Обернена задача одночасного визначення двох коефіцієнтів у параболічному рівнянні - Іванчов, І.В. (Український математичний журнал, 2000)
Встановлено умови існування та єдиносгі. розв'язку оберненої задачі, яка полягає в одночасному визначенні двох невідомих коефіцієнтів у параболічному рівнянні. Один з коефіцієнтів є старшим і залежить від часу, інший — від просторової змінної. We establish conditions for the unique existence of a solution of the inverse problem of simultaneous determination of two unknown coefficients in a parabolic equation. One of these coefficients is the leading coefficient that depends on time, and the other coefficient depends on a space variable.