Лінійно опуклі області з особливостями на межі - Мельник, В.Л. (Український математичний журнал, 2000)
Наведено топологічну класифікацію лінійно опуклих областей з майже гладкою межею, особливості яксії лежать в гіперплощині. Досліджуються мнодащ з лінійно опуклою межею та замикання лінійно оцуклих областей. We present a topological classification of linearly convex domains with almost smooth boundary whose singularities lie in a hyperplane. We investigate sets with linearly convex boundary and the closures of linearly convex domains.