V-граничний аналіз векторнозначних відображень - Когут, П.І.; Рудянова, Т.М. (Український математичний журнал, 2000)
Для довільної напрямленості відображень, які означені на підмножинах хаусдорфового простору (X,τ) і діють в напіввпорядкованнй тілесним конусом Λ векторний топологічний простір (Y,τ), вводиться поняття V-границі. Досліджено топологічні та секвенційні властивості V-граничних відображень, встановлено достатні умови їх існування. Наведені результати можуть бути покладені в основу процедури усереднення задач векторної оптимізації. For an arbitrary net of mappings defined on subsets of the Hausdorff space (X, τ) and acting into a vector topological space (Y, τ) semiordered by a solid cone Λ, we introduce the notion of V-limit. We investigate topological and sequential properties of V-limit mappings and establish sufficient conditions for their existence. The results presented can be used as a basis for the procedure of averaging of problems of vector optimization.