Приближение периодических аналитических функций интерполяционными тригонометрическими многочленами - Степанец, А.И.; Сердюк, А.С. (Український математичний журнал, 2000)
Знайдено асимптотичні рівності для верхніх меж наближень інтерполяційними тригонометричними многочленами на класах згорток періодичних функцій, що допускають регулярне продовження у фіксовану смугу комплексної площини. We obtain asymptotic equalities for the upper bounds of approximations by interpolation trigonometric polynomials on classes of convolutions of periodic functions admitting a regular extension to a fixed strip of the complex plane.