Модель перевірки компонентів та їх композиції у компонентну систему - Рожнов, А.М. (Інститут програмних систем НАН України, 2006)
Пропонується модель перевірки простих і складних компонентів, як композицій простих. Розглядається загальна компонента
модель, метод верифікації та композиції правильних компонентів у компонентну систему. Model verification of the simple and the compound components as compositions of the simple are offered. General model components,
methods of verification and correct compositions to component systems are considered.