Триптические пептиды малеил-каталазы гриба Penicillium vitale. 1. Выделение и аминокислотный состав - Левитина, Т.Л.; Мирошниченко, О.С.; Гудкова, Л.В.; Бобровская, М.Т.; Латышко, Н.В.; Козлов, Э.А. (Биополимеры и клетка, 1993)
Из триптического гидролизата малеилированной каталазы гриба P. vitale методами гель-фильтрования, экстракции, высокоэффективной жидкостной хроматографии, высоковольтного электрофореза и хроматографии на бумаге выделен 51 пептид, насчитывающий в сумме 850 остатков аминокислот. З триптичного гідролізату малеїльованої каталази гриба P. vitale методами гель-фільтрування, екстракції, високоефективної рідинної хроматографії, високовольтного електрофорезу і хроматографії на папері виділено 51 пептид, який в сумі нараховує 850 залишків амінокислот. 51 peptides containing 850 amino acid residues were isolated from P. vitale male-catalase tryptic hydrolizate by gel-filtration, extraction, HPLC, paper highe-voltage electrophoresis and chromatography.