Юрій Львович Далецький ( до сімдесятиріччя від дня народження) - Березанський, Ю.М.; Королюк, В.С.; Крейн, С.Г; Митропольський, Ю.О.; Самойленко, А.М.; Скороход, А.В.; Скрипник, І.В. (Український математичний журнал, 1997)
16 грудня 1996 р. виповнилося 70 років від дня народження видатного українського
математика академіка HAH України Юрія Львовича Далецького.