Амперометрические биосенсоры. Современные технологии и коммерческие варианты анализаторов - Дзядевич, С.В. (Біополімери і клітина, 2002)
Проанализированы возможности современных микросистемных технологий, включающих производство амперометрических биосенсоров (изготовление преобразователей, методы иммобилизации биологического материала, совмещение различных технологических процессов в одном производственном цикле). Описаны современные коммерческие системы на основе амперометрических биосенсоров и области их применения. Проаналізовано можливості сучасних мікросистемних технологій, які включають у себе виробництво амперометричних біосенсорів (виготовлення перетворювачів, методи іммобілізації біологічного матеріалу, суміщення різних технологічних процесів в одному виробничому циклі). Описано сучасні комерційні системи на базі амперометричних біосенсорів та галузі їхнього застосування. The advantages of modern microsystem technologies as applied to the production of amperometric biosensors (including manufacture of transducers, immobilization of biological material, combining different procedures in one technological cycle) are analyzed. The modern commercial systems based on amperometric biosensors and the fields of their application are described.