Роль гена aleutian в онтогенезе Mustela vison. Анализ скорости роста сапфирового потомства различного происхождения - Вагин, Ю.В. (Біополімери і клітина, 2002)
Получены данные о повышении у сапфировых (генотип рраа) норок М. vison, рожденных серебристо-голубыми (ррAа) матерями, скорости роста, являющейся одной из основных компонент дарвиновской приспособленности Отримано дані щодо підвищення у сапфірових (генотип рраа) норок М. vison, народжених сріблясто-блакитними (ррАа) матерями, швидкості росту, яка є одним з основних компо нентів дарвіновської пристосованості. Data for the rise of growth rate wich is the basic component of fitness, were obtained for sapphire (genotype ppaa) females of M. vison minks born by silver-blue (genotype ppAa) females.