Назаренко, Е., Скрышевская, И., & Корпан, Я. (2002). Гликоалкалоиды картофеля: распространение, физико-химические свойства, токсичность и методы определения. Інститут молекулярної біології і генетики НАН України.
Чикаго стиль цитування (17-те видання)Назаренко, Е.А, И.В Скрышевская, та Я.И Корпан. Гликоалкалоиды картофеля: распространение, физико-химические свойства, токсичность и методы определения. Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2002.
Стиль цитування MLA (8-ме видання)Назаренко, Е.А, et al. Гликоалкалоиды картофеля: распространение, физико-химические свойства, токсичность и методы определения. Інститут молекулярної біології і генетики НАН України, 2002.
Попередження: стилі цитування не завжди правильні на всі 100%.