Про роботу осінньої 2008 року палеонтологічної експедиції в печері Еміне-Баїр-Хосар (плато Чатирдаг, Крим) - Рідуш, Б.Т. (Спелеологія і карстологія, 2009)
З 17 по 27 вересня 2008 року в печері Еміне-Баїр-Хосар (плато Чатирдаг, Крим) були продовжені систематичні дослідження з вивчення четвертинних відкладів і викопної плейстоценової фауни хребетних. Роботи проводилися під керівництвом доцента кафедри фізичної географії і раціонального природокористування Чернівецького НУ ім. Ю. Федьковича Б.Т. Рідуша.