Районирование карста Крымского полуострова - Вахрушев, Б.А. (Спелеологія і карстологія, 2009)
В работе обосновывается и приводится районирование карста Крымского полуострова, в пределах которого выделены 2 карстовые провинции, 3 области и 28 районов. Особое внимание уделяется описанию границ карстовых районов как основного территориального выдела для кадастрового, картографического, геолого-гидрогеологического, геоморфологического и другого изучения карста. У роботі обґрунтовується та подається районування карсту Кримського півострова, у межах якого виділені 2 карстові провінції, 3 області і 28 районів. Особлива увага приділяється опису меж карстових районів як основного територіального виділу для кадастрового, картографічного, геолого-гідрогеологічного, геоморфологічного та іншого вивчення карсту. This paper substantiates and present the scheme of regionalization of the Crimean Peninsula, in which 2 karst provinces, 3 karst regions and 28 karst areas are distinguished. Special attention is given to description of boundaries of karst areas, which are principal territorial divisions for cadastre, cartographic, geological-hydrogeological, geomorphological and other researches of karst.