Экспериментальные химеры — инструмент биологии развития - Морозова, Л.М.; Соломко, А.П. (Біополімери і клітина, 2003)
На примерах многочисленных исследований рассматривается возможность использования химер мышей, полученных в условиях опыта, как аналитического инструмента экспериментальной эмбриологии и генетики развития. На прикладах численних досліджень розглянуто можливості використання химер мишей, отриманих за умов досліду, як аналітичного інструменту експериментальної ембріології та генетики розвитку. Potential of using experimental chimaeras of mice as an analytical instrument in the experimental embryology and genetics of development is reviewed.