Вивчення мембраностабілізувальної і протизапальної дії дріжджової РНК in vivo та in vitro - Ткачук, З.Ю.; Ткачук, В.В.; Ткачук, Л.В. (Біополімери і клітина, 2006)
Показано, що нуклеїнові кислоти залежно від походження і ступеня очищення в дослідах in vitro та in vivo виявляють мембраностабілізувальну та протизапальну дію. Найефективнішою вияви лася очищена дріжджова РНК. It has been shown that nucleic acids reveal membrane-stabilizing and anti-inflammatory actions depending on origin and purity in vitro and in vivo experiments. The purified yeast RNA has been found to be the most effective one. Показано, что нуклеиновые кислоты в зависимости от их происхождения и степени очистки в опытах in vitro и in vivo выявляют мембраностабилизирующее и противовоспалительное действие. Самой эффективной оказалась очищенная дрожжевая РНК