Дослідження стимулювальної дії на сільськогосподарські культури металокомплексів - Суховеев, В.В.; Сенченко, Г.Г.; Приплавко, С.О.; Ковтун, Г.О.; Пономаренко, С.П. (Біополімери і клітина, 2006)
Вперше узагальнено польові дослідження із стимулювальної дії на сільськогосподарські культури металокомплексних сполук на основі уротропіну і диметилсульфоксиду. Показано, що згадані речовини спричиняють суттєвий вплив на схожість насіння і врожайність сільськогосподарських культур The present work summarizes field researches on stimulating effect of metalocomplex compounds based on urotropin and dimethyl sulfoxide (DMSO) on agricultural crops. It has been shown that these compounds are the effective growth stimulators influencing germinating and crop capacities. Впервые обобщены полевые исследования по стимулирующему действию на сельскохозяйственные культуры металлокомплексных соединений на основе уротропина и ДМ СО. Показано, что данные вещества существенно влияют всхожесть семян и урожайность сельскохозяйственных культур.