Нове печерне пліоценове місцезнаходження фауни хребетних на території України - Рідуш, Б.Т.; Синиця, М.В.; Проскурняк, Ю.М. (Український інститут спелеології та карстології НАН та МОН України, 2010)
Наведені попередні результати палеонтологічного обстеження нового печерного місцезнаходження фауни на плато Чатирдаг у Криму. Фауністичний список дрібних ссавців із цього місцезнаходження ймовірно відповідає другий половині пізнього пліоцену. Приведены предварительные результаты палеонтологического обследования нового пещерного местонахождения фауны на плато Чатырдаг в Крыму. Фаунистический список мелких млекопитающих с этого местонахождения вероятно отвечает второй половине позднего плиоцена. Preliminary results are presented of paleontological investigation of a new cave site of fauna on the Chatyrdag Plateau in Crimea. The faunistic list of small mammals from this location likely corresponds to the second half of late Pliocene.