Порівняльне вивчення штамів збудника вірусної діареї великої рогатої худоби - Бондар, С.В.; Скибіцький, В.Г. (Биополимеры и клетка, 1999)
Повідомляються результати порівняльного вивчення морфології, білкового складу віріонів та антигенної характеристики трьох штамів (двох лабораторних та одного польового) збудника вірусної діареї великої рогатої худоби. Сообщаются результаты сравнительного изучения морфологии, белкового состава вирионов и антигенной характеристики трех штамов (двух лабораторных и одного полевого) возбудителя вирусной диареи крупного рогатого скота. The results of comparative study of morphology, protein structure of virus and antigenic characteristic of the three straines (two laboratory and one field) of exiter of bovine virus diarrhoea are presented.