Один наближений метод розв'язування узагальненої задачі Діріхле - Лопушанська, Г.П. (Український математичний журнал, 1994)
Один наближений метод розв'язування класичних граничних задач для рівняння Лапласа, запропонований у [1-3], поширюється на випадок рівняння Пуасона, коли права частина рівняння і задані на межі області функції є узагальненими. We extend the method for approximate solution of classical boundary-value problems for the Laplace equation suggested in [1–3] to the case of the Poisson equation with generalized functions on the right-hand side of the equation and in the boundary conditions.