Обобщенные уравнения Эйлера в кватернионных составляющих - Кошляков, В.Н. (Український математичний журнал, 1994)
Узагальнюється одержаний у роботах [1-3] кватерніонний аналог динамічних рівнянь Ейлера на випадок зв'язного з тілом довільного тригранника. The quaternion analog of the Euler dynamic equations, which was obtained in [1 - 3], is generalized to the case of an arbitrary trihedron connected with a body.