Наилучшие L₁ приближения классов Wʳ₁ сплайнами из Wʳ₁ - Бабенко, В.Ф (Український математичний журнал, 1994)
Знайдено точні значення найкращих L₁-наближень класів Wʳ₁ періодичних функцій періодичних поліноміальними сплайнами порядку r, дефекту 1, з рівновіддаленими вузлами, які належать до класу Wʳ₁. Exact values of the best L₁-approximations of the classes Wʳ₁ of periodic functions by periodic polynomial splines of order r and defect 1 with equidistant nodes that belong to the class Wʳ₁ are determined.