Асимптотические методы в теории нелинейных случайных колебаний - Митропольский, Ю.А.; Коломиец, В.Г. (Український математичний журнал, 1994)
Вивчаються застосування асимпотичних методів нелінійної механіки і методу рівнянь Фоккера-Планка-Колмогорова до дослідженння випадкових багаточастотних коливань в системах з багатьма ступенями вільності. Applications of asymptotic methods of nonlinear mechanics and the method of Fokker - Plank - Kolmogorov equation to a study of random multi-frequency oscillations in systems with many degrees of freedom are considered.