Стійкість напівмарковських процесів ризику в схемах усереднення та дифузійної апроксимації - Гончарова, С.Я.; Свіщук, А.В. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджується, асимптотична стійкість з імовірністю 1 напівмарковських процесів ризику в схемах усереднення та дифузійної апроксимації. We investigate the asymptotic stability of semi-Markov risk processes with probability one in schemes of averaging and diffusion approximation.