О функциональной полиустойчивости некоторых неавтономных квазилинейных дифференциальных систем - Витриченко, И.Е. (Український математичний журнал, 1999)
Отримано достатні умови функціональної полістійкості, іцо узагальнює поняття експоненціальної полістійкості, для квазілінійиих диференціальних систем з граничною матрицею коефіцієнтів системи першого наближення. For quasilinear differential systems with a boundary matrix of coefficients of the system of the first approximation, we obtain sufficient conditions of functional polystability, which generalizes the notion of exponential polystability.