Про асимптотику інтегральних многовидів сингулярно збурених систем із запізненням - Черевко, І.М. (Український математичний журнал, 1999)
Досліджено задачу про побудову асимптотичних розкладів інтегральних многовидів повільних змінних для лінійних та нелінійних сингулярно збурених систем із запізненням. We investigate the problem of constructing asymptotic decompositions of integral manifolds of slow variables for linear and nonlinear singularly perturbed systems with delay.