Интегралы от некоторых случайных функций по общим случайным мерам - Радченко, В.Н. (Український математичний журнал, 1999)
Для випадкових функцій, що е сумами випадкових функціональних рядів, визначається інтеграл за загальною випадковою мірою. Для нього доводяться граничні теореми. Розглядається розв'язання інтегрального рівняння відносно невідомої випадкової міри. For random functions that are sums of random functional series, we determine an integral over a general random measure and prove limit theorems for this integral. We consider the solution of an integral equation with respect to an unknown random measure.