Атрактор напівпотоку, що породжується системою фазово-польових рівнянь без єдиності розв'язку - Капустян, О.В. (Український математичний журнал, 1999)
Доводиться існування глобального компактного атрактора для багатозначного папівпотоку, що породжується системою фазово-польових рівнянь з умовами на нелінійшсть, які не забезпечують єдиність розв'язку. We prove the existence of a global compact attractor for a multivalued semiflow generated by a system of phase-field equations with conditions on nonlinearity that do not guarantee the uniqueness of a solution.