Використання методу імуноферментного аналізу для індикації серопозитивних щодо вірусної діареї тварин у господарствах різних областей України - Бондар, С.В.; Скибіцький, В.Г. (Биополимеры и клетка, 1999)
Повідомляються результати обстеження тварин з господарств різних областей України на присутність у сироватках крові антитіл до збудника вірусної діареї. Сообщаются результаты обследования животных из хозяйств разных областей Украины на присутствие в сыворотках крови антител к возбудителю вирусной диареи. The results of investigation of animals from farms of different regions of Ukraine we reported. The information is given concerning the presence of antibodies to the viral diarrhoea agente in blood