Функциональный закон повторного логарифма для нормированных интегралов от процессов со слабой зависимостью - Бондарев, Б.В.; Королев, М.Е. (Український математичний журнал, 1997)
Для нормованих інтегралів від процесів із слабкою залежністю доведено закон повторного логарифму у формі Штрассепа. Одержані результати застосовано при побудові криволінійної довірчої області, в якій буде знаходитись розв'язок рівняння з малим параметром. For normalized integrals of processes with weak dependence, we prove the law of iterated logarithm in the Strassen form. The results obtained are used for the construction of a curvilinear confidence region in which a solution of an equation with small parameter is sought.