Поведінка на нескінченності розширеної спектральної міри самоспряженого оператора - Горбачук, В.І.; Горбачук, М.Л. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується залежність швидкості росту розширеної спектральної міри самоспряженого оператора від порядку сингулярності вектора, на якому ця міра розглядається. We study the dependence of the rate of growth of the extended spectral measure of a self-adjoint operator at infinity on the order of singularity of the vector on which this measure is considered.