Вращательные движения автономных систем с импульсным воздействием - Али, Н.А.; Янчук, С.В. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджуються обертальні рухи для автономного диференціального рівняння другого порядку з імпульсною дією та періодичною правою частиною. Вказані деякі важливі властивості таких рухів, за допомогою чисельно-аналітичного методу визначені достатні умови існування обертальних рухів. We study rotary motions for an autonomous second-order differential equation with pulse influence and periodic right-hand side and indicate some important properties of these motions. By using the numerical-analytic method, we establish sufficient conditions for the existence of rotary motions.