Приближение классов CψΒHω обобщенными суммами Валле Пуссена - Новиков, О.А.; Рукасов, В.И. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджуються апроксимаційпі властивості тригонометричних поліпомів, які породжуються методами підсумовування рядів Фур'є, на класах періодичних функцій. On the classes of periodic functions C β ψ H β, we study approximating properties of trigonometric polynomials generated by methods for summation of Fourier series.