Задача Карлемапа в кольце для двух пар функций - Керекеша, П.В.; Хачатуров, С.Ю. (Український математичний журнал, 1997)
Розглянуто частковий випадок матричиої задачі Карлемана для двох пар функцій. Одержано конструктивний розвозок. Як застосування пропонуегься алгоритм побудови розв'язку двох нескінченних систем плавного переходу і системи двох сингулярних рівнянь спеціального вигляду. We consider a particular case of the matrix Carleman problem for two pairs of functions in a ring and find a constructive solution of this problem. In addition, we propose an algorithm for the construction of solutions for two infinite systems of smooth transition and for a system of two singular equations of special type.