Ювілей члена-корреспондента НАН України В. М. Кавсана (Биополимеры и клетка, 1999)
17 червня 1999 року виповнилося 60 років визначному вченому в галузі молекулярної біології, члену-кореспонденту НАН України, завідувачу відділу біосинтезу нуклеїнових кислот Інституту молекулярної біології і генетики НАН України, доктору біологічних наук, професору Вадиму Мусійовичу Кавсану.