Спектральные задачи на оси для канонических систем конечноразностных уравнений - Сахнович, Л.А. (Український математичний журнал, 1997)
Спектральна задача на осі зводиться до спектральної задачі на півосі. We reduce spectral problems on an axis to spectral problems on a semiaxis.