Об оптимальном восстановлении билинейных функционалов в линейных нормированных пространствах - Бабенко, В.Ф.; Руденко, А.А. (Український математичний журнал, 1997)
Досліджується задача оптимального відновлення біліпійних функціоналів за оптимальною лінійною інформацією у загальній постановці. Наведено також деякі нові результати для конкретних функціональних просторів. We study the problem of optimal renewal of bilinear functionals on the basis of optimal linear information in the general statement. We also represent some new results for special spaces of functions.