Замечание о квазианалитических векторах для пары антикоммутирующих операторов - Тищенко, С.В. (Український математичний журнал, 1997)
Доведено, що два самоспряжених оператори, які антикомутують на щільній інваріантній області їхніх спільних квазіаналітичних векторів, є сильно антикомутуючими. We prove that two self-adjoint operators that anticommute on the dense invariant domain of their common quasianalytic vectors are strongly anticommuting.