Будова ненільпотентних біпримарних дисперсивиих груп з метациклічними підгрупами непримарного індексу - Зузук, Л.І. (Український математичний журнал, 1997)
Конструктивно описані вказані групи з виділенням 21 типу груп такого роду. We give a constructive description of nonnilpotent biprimary dispersible groups with metacyclic subgroups of nonprimary index and classify them into 21 types.